Vertskap i det nye Kirkesenteret

Vi trenger medarbeidere som vil være vertskap i det nye Kirkesenteret i Mandal. Informasjonsmøte onsdag 10.april kl 12.

Kirkekontoret har flyttet inn i nye lokaler i Store Elvegate 33, og snart ferdigstilles også lokalene til bruk for menighetens aktiviteter. Vi ønsker å holde dørene åpne de fleste dagene i uken, minimum i kontorets åpningstider som er mandag-fredag kl 10-14. For å gjennomføre dette trengs mange frivillige som vil være vertskap i 1. etasjen av huset. Vi ønsker å kunne by alle som kommer innom på kaffe og en prat, kanskje også en vaffel. Kan du tenke deg å bidra med din tid, by på smil og vennlige ord, og være av dem som sørger for at mennesker blir møtt på en god måte når de kommer til Kirkesenteret i Mandal- da er du velkommen til informasjonsmøte på Kirkesenteret onsdag 10. april kl 12! Vel møtt!